1. Naam van de organisatie.

Hanos

 

2. Naam van de stage begeleider.

Silvia Weggemans

 

3. Het beroep van de stagebegeleider.

Chef Non-Food

 

4. Het niveau van het beroep.

MBO

 

5. Profiel waar dit beroep bij past.

Het past bij EM.

 

6. Welke vaardigheden je voor dit beroep nodig hebt.

Je moet communicatief sterk zijn, je moet je aan deadlines kunnen houden en ervaring hebben organiseren.

 

7. De sector waar dit beroep bij hoort. 

Het hoort bij de horeca.

 

8. Waarom hebben jullie juist deze stage gekozen?

We hadden niet echt een idee van wat we zouden doen, maar dit sprak ons wel aan.

 

9. Een korte omschijving van dit beroep.

Je moet zorgen dat alles goed gaat en mooi staat voor de klant. Je zorgt voor een optimale gang van zaken op de afdeling Non-Food.

 

10. De opleidingen die je nodig hebt voor dit beroep.

Het verschilt heel erg per beroep, want er zijn heel veel keuzes bij Hanos.